Şahikalı Öğrenciler Polis Amcalarını Unutmadı

Şahikalı Öğrenciler Polis Amcalarını Unutmadı

Özel Merve Şahika Koleji öğrencileri 10 Nisan polis bayramı dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Meslek Yüksek okulunu ziyaret ettiler.

Özel Merve Şahika koleji Müdürü Okay Baran ve öğrenciler Emniyet teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler. Ziyarette polis amcalarına çikolata ve karanfil hediye eden öğrenciler polisimizin yaptığı gayretli çalışmalardan ve fedakârlıklardan dolayı teşekkür ettiler.

İlçe Emniyet Müdürü Yücel Kaya yaptığı açıklamada, “Bu mutlu günümüzde Özel Merve Şahika ilkokulu öğrencilerinin bizleri unutmayarak ziyaret etmeleri beni ve tüm personelimizi memnun etmiştir. Bizlerinde görevi tüm halkımızın ve geleceğimizin teminatları olan bu öğrenci arkadaşlarımızın güvenlerini sağlamak ve korumaktır. Onun için var gücümüzle mücadelemizi sürdürüyoruz”  dedi.

Bir grup öğrenciyi makamında kabul eden Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Kurbi’de bu günde minik yüreklerin kendilerini unutmamalarından dolayı memnuniyetlerini ifade edip öğrencilere teşekkür etti.

Ziyaretler ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan, Okul Müdürü Okay Baran, “Öğrencilerimize toplumsal bilinç ve sosyal duygu paylaşımı kazandırma önemlidir. Eğitim-Öğretimin bir parçası olan özel ve önemli günlerin anlamını öğrencilerimizin kavraması adına bu tip ziyaretler önemli. Çünkü yapılan iş ve işlemler zihinlerde daha da kalıcı oluyor. Emniyet Teşkilatının 169. kuruluş yılı münasebetiyle Ülke huzuru adına hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan polislerimizle bu mutlu günlerinde bir arada olmak istedik. Tüm emniyet teşkilatının bayramını kutluyoruz” dedi.

Ziyarete gelen Özel Merve Şahikalı öğrencilere kolonya-şeker ikram edilerek çalışmaları hakkında bilgi verildi. Ziyaret sonunda günün anısına polis amcalarıyla fotoğraf çektiren Şahikalı öğrenciler vatanımızın ve milletimizin güvenliğini sağlayan, toplumu kucaklayan, güvenlik birimlerimize ve polis teşkilatımıza teşekkür ediyoruz dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.