Şampiyonluk Madalyası Başkanın Boynunda

Şampiyonluk Madalyası Başkanın Boynunda

Atletizmde Ereğli'nin adını Türkiye ve Avrupa'ya duyuran Ereğlispor Atletizm Takımı Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e şampiyonluk madalyasını getirerek verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

                Takımın antrenörleri Leman Elmas ve Ahmet Özkan Yazıcı tarafından yarışlara hazırlanan Ereğlispor Atletizm Takımı özel sporcuları İç Anadolu Bölgesi, Türkiye şampiyonu, Avrupa'da ise 2.'lik basamağında yer alarak Ereğli'nin yüz akı oldular.

                Ayrıca geçtiğimiz gün Nevşehir'de gerçekleştirilen İç Anadolu Bölge Yarışmalarında 8. olan ve Kayseri'de yapılacak 2. etap yarışmalarına mücadele hakkı kazanan Ereğlispor Atletizm Takımı sporcuları da Ereğli'nin gururu olmayı başardılar.

                "Yakalanan bu başarıda en büyük pay kuşkusuz sporcularımızdadır. Ancak onlara destek veren ve her zaman yanlarında olan Belediye Başkanımızın katkıları da oldukça fazladır" diye konuşan Takımın antrenörlerinden Leman Elmas öncelikli hedeflerinin Gaziantep'te yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finallerinde boy göstermek ve madalya ile Ereğli'ye dönmek olduğunu söyledi.

                Atletizmde özellikle son yıllarda büyük aşama kaydedildiğini, alınan başarılı sonuçlar ile Ereğli'nin Türkiye ve Avrupa çapında söz sahibi olmaya başladığını ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, alınan başarılı sonuçların bir ekip ruhu ile yakalandığını söyledi.

                Sporcuları ve Takımın antrenörleri Leman Elmas ve Ahmet Özkan Yazıcı'yı tebrik eden Başkan Özgüven, sporculara çeşitli hediyeler verirken, takımın antrenörü Leman Elmas şampiyonluk madalyasını Başkan Özgüven'in boynuna takarak hediye etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.