Sanayi Yolu Genişliyor

Sanayi Yolu Genişliyor

“Sorunlara Köklü Çözümler Üretiyoruz”Ereğli’nin trafik sorununu giderme yolunda olan Ereğli Belediyesi sanayi yolunda genişletme çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven çalışmaları yerinde inceleyerek çalışan ekiplerden bilgi aldı. Genişleme çalışmalarının Hacılar Köprüsünden başlayıp 500 Evler Mahallesine kadar uzayacağını belirten Başkan Özgüven, “Yaklaşık 30 metre genişliğinde olacak olan yol trafik sorununu rahatlatacak. Çift yön gidiş geliş ve orta refüjlü olacak olan yolda ayrıca bisiklet yolu da yapılarak hizmete sunulacak” dedi.

Başkan Özgüven, Ereğli’nin en önemli arterlerinden biri olan Sanayi yolunda yaşanan trafik yoğunluğunun gidereceklerini belirttiği açıklamasında, “Biz Ereğli’nin sorunlarına kalıcı çözümler üretiyoruz. Belirlediğimiz program dahilinde sürdürdüğümüz çalışmalarda önceliğimiz vatandaşların talepleri doğrultusunda sorunları çözmektir. Bu doğrultuda özellikle sanayi esnafımız ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması, sanayi ve şehir merkezine rahat ve kolay bir şekilde ulaşım sağlanmasını arzu ediyoruz. Bu doğrultuda araç trafiğini rahatlatacak yol ayrıca sanayide çırak olarak çalışanların ve vatandaşların kullanacağı bir bisiklet yolunu da hizmete sokacağız. Vatandaşlarımızın da bizlere olan güven ve inancını boşa çıkarmayacağız. Bizlere ettikleri dua ve verdikleri desteklere teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.