Şehidimizi Antalya’da Son Yolculuğuna Uğurladılar

Şehidimizi Antalya’da Son Yolculuğuna Uğurladılar

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Gaziler Dernek Başkanı M. Emin Özyurt, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlardan oluşan heyet Hakkari’de Şehit düşen Süleyman Gür’ü son yolculuğuna uğurlamak için Belediye önünden kalkan 2 Otobüs ile Antalya’ya

                Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Gaziler Dernek Başkanı M. Emin Özyurt, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlardan oluşan heyet Hakkari’de Şehit düşen Süleyman Gür’ü son yolculuğuna uğurlamak için Belediye önünden kalkan 2 Otobüs ile Antalya’ya gitti. Antalya’da baba ocağına taziyede bulunan Başkan Özgüven ve beraberindeki heyet, Ereğlili hemşehriler ile de bir araya geldi.

sht-haber-3.jpeg

        Şehitlerimiz bizim en kıymetlimizdir diyen Başkan Özgüven: “Onlar bu vatan uğruna seve seve canlarını verdiler. Hain terör örgütlerine karşı dimdik duran kahraman askerlerimizden Allah(cc) razı olsun. Bu vatan uğruna gözünü kırpmadan düşmana karşı koyan yiğitlerimiz başımızın tacıdır. “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır” şiarıyla bir karış toprağımıza kasteden hainlere, terör örgütlerine karşı koyan aziz bir Millet’tir, Türk Milleti. Tarih boyunca destansı kahramanlıklarla tüm dünyaya ders veren bu Millet bugün de Afrin’de dünyaya meydan okuyor. İnşallah mücadelemiz mutlak bir zaferle nihayete kavuşacaktır. Hakkari’de şehadet haberini üzülerek aldığımız Kutörenli hemşehrimiz Süleyman Gür’ü Antalya’da son yolculuğuna uğurlamaya geldik. Allah(cc) bu vatan uğruna canını seve seve veren tüm şehitlerimize rahmet eylesin, acılı ailelerine sabırlar ihsan eylesin” dedi.

sht-haber-2.jpeg

sht-haber-3-001.jpeg

sht-haber-4.jpeg

sht-haber-5.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.