Şehir Konakları İlçelerin Sosyal Hayatına Katkı Sağlıyor

Şehir Konakları İlçelerin Sosyal Hayatına Katkı Sağlıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam Doğanhisar Şehir Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam Doğanhisar Şehir Konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Yeni Büyükşehir Yasası sonrası ilçelerin önemli kazanımlarından birisinin de şehir konakları olduğunu söyleyen Başkan Altay, Aile Sanat ve Eğitim Merkezi olarak hizmet veren şehir konaklarının ilçelerin sosyal hayatına önemli katkı sağladığını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam Doğanhisar Şehir Konağı’nda incelemelerde bulundu.

dgnhsr_shr_knk_1.jpg

Yeni Büyükşehir Yasası sonrası ilçelere önemli yatırımlar kazandırdıklarını, ilçelerin en önemli kazanımlarından birisinin de şehir konakları olduğunu belirten Başkan Altay, şu ana kadar 16 ilçede şehir konaklarının tamamlandığını dile getirdi.

dgnhsr_shr_knk_2.jpg

Aile Sanat ve Eğitim Merkezi olarak hizmet veren şehir konaklarının dört ilçede daha yapımının devam ettiğini, bunlardan birisinin de Doğanhisar Şehir Konağı olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Doğanhisar Şehir Konağı’nı yıl sonuna kadar tamamlayıp vatandaşımızın hizmetine sunmayı arzu ediyoruz. Burası; yüzme havuzu, saunası, meslek edindirme kurs alanları, toplantı salonları ile ilçemizin sosyal hayatı için önemli katkı sağlayacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.