Şehit Mustafa Yurter Özel Mesleki Eğitim Merkezin'den Anlamlı Ziyaret

Şehit Mustafa Yurter Özel Mesleki Eğitim Merkezin'den Anlamlı Ziyaret

Şehit Mustafa Yurter Özel Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü unutmadı

Şehit Mustafa Yurter Özel Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri 10 Ocak Çalışan  gazeteciler gününü unutmadı

Şehit Mustafa Yurter Özel Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü AbdullahÖzer, okul öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Yeni Ereğli Gazetesini  ziyaret ederek  10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladı.

 Okul Müdürü Abdullah Özer gazetecilik mesleğinin zor ve meşakkatli olduğunu bu görevde her daim gazetecilerin haber alma ve halkı bilinçlendirme konusunda özveriyle çalıştıklarını bildiklerini dile getirdi. Özer,   Ereğli kamuoyunun aydınlatılması noktasında önemli bir misyon yüklenen  Yeni Ereğli Gazetesine Teşekkür etti. Özer Gazetenin S. Yazı İşleri Müdürü Serpil Atmaca'ya  okul öğrencilerinin yaptığı çalışmalardan bahsederek öğrencilerin yapmış oldukları el emeği göz nuru  hediyeleri takdim etti. Öğrencilerden Muharrem Tutar kendi duygu düşüncelerini ifade eden mektubunu Yeni Ereğli Gazetesi Sorumlu Yazı işleri Müdürü Serpil Atmacaya takdim etti.

Yeni Ereğli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serpil Atmaca Şehit Mustafa Yurter Özel Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin ve öğretmenlerinin yapmış oldukları anlamlı ziyaretten, birbirinden değerli güzelhediyelerinden ve yazdıkları anlamlı mektuptan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü;

tarama0525-copy.jpg

Meslek hayatımız boyunca kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru bilgiyi hedef edindik.  Tarafsız ve objektif bakabilme ilkemiz adına gecemizi gündüzümüze kattık.10 Ocak çalışan gazeteciler gününde bizleri yalnız bırakmadığınız, bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.  Tüm meslektaşlarımında 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyorum.dedi.

 Şehit Mustafa Yurter özel mesleki eğitim merkezi idareci ve öğrencileri 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Yeni Ereğli gazetesine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz

dsc_0331-copy.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.