ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ORTAOKULUNDA DERS ZİLİ ÇALDI

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ORTAOKULUNDA DERS ZİLİ ÇALDI

Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulundaİlköğretim haftası düzenlendi.

 

Programa; Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Çok Sayıda öğrenci ve Veliler katıldı.

Düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Programın açılış konuşmasını Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu Ortaokulu müdürü Erdal Özışık yaptı.

Akabinde Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Özlem Eker 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Demokrasi zaferi ile ilgili konuşmasını yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç günün anlam ve önemini belirten konuşması için kürsü de yerini aldı. Yeni Eğitim Öğretim yılında Şehit Ömer Halisdemir ilkokulu ortaokulun da Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi. Davetliler Şehit Ömer Halisdemir ile ilgili Sinevizyon gösterisini izledi.

Daha sonra program çeşitli okullar dan öğrencilerin okudukları şiirler ile devam etti. Öğrencilere 15 Temmuzun anlatıldığı ilköğretim haftası programı sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.