ŞEHRİBAN VE DURSUN ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

ŞEHRİBAN VE DURSUN ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

Ereğli'mizin sevilen ailelerinden Sabriye ve Faruk Yaramış'ın sevgili kızları Şehriban ile Arife ve Mahmut Dursun çiftinin değerli oğulları Hasan mutluluğa evet diyerek hayatlarını birleştirdi.

ERT Televizyonu Genel Koordinatörü Gazeteci Hasan Dursun ile Eğitimci Şehriban Yaramış çiftinin Düğün töreni Demireller Düğün Salonunda gerçekleşti. Çiftin nikâhını ise Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu adına Belediye nikah memuru tarafından kıyıldı.

Nikah şahitliklerini ise AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Döndü Yaramış yaptı. Düğün törenine, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, AK Parti İlçe yönetimi, Ereğli'de görev yapan Gazeteciler ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gazeteci Hasan Dursun ile Eğitimci Şehriban Yaramış çiftinin, Evlilik cüzdanlarını gelin hanıma ise nikah şahidi, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun tarafından verildi. Nikâh şahitliğini yapan Dursun, ''Hasan ile Şehriban hanım efendinin bu mutlu gününde nikâh şahitliğini yaptık. İlk günkü heyecanları ile mutlulukları daimi olsun, Çiftimizi tebrik ediyor ve ömür boyu mutluklar diliyorum'' dedi.

Düğün töreni, Kur-anı kerim'in okunmasının ardından semazen gösterileriyle devam etti.

Gazeteci Hasan Dursun ise törene katılan, çiçek gönderen, bu mutlu güne ortak olan ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkürlerini şu ifadelerle dile getirdi: “Yanımızda olan güzel dileklerini ileten tüm dostlarımıza büyüklerimize teşekkür ederim. Bizim bu güzel günümüze renk kattınız var olun, Allah razı olsun'' dedi.

Bizlerde Şehriban ve Hasan çiftini tebrik ediyor ve ömür boyu mutluklar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.