SERKARDAD DERNEĞİNDEN KARS ve ERZURUM  ÇIKARMASI

SERKARDAD DERNEĞİNDEN KARS ve ERZURUM ÇIKARMASI

Serhat Karslılar Ve Dadaşlar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Başkanı Anıl Yaver Kars Ve Erzurum İllerinde 23 Temmuz 2017 Tarihinde Gerçekleştirilecek Olan “Ereğli 2. Geleneksel Âşıklar Şöleni” İçin Bir Dizi Bürokrasi Ziyaretlerinde Bulundu.

Serhat Karslılar Ve Dadaşlar Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Başkanı Anıl Yaver Kars Ve Erzurum İllerinde 23 Temmuz 2017 Tarihinde Gerçekleştirilecek Olan “Ereğli 2. Geleneksel Âşıklar Şöleni” İçin Bir Dizi Bürokrasi Ziyaretlerinde Bulundu.

 

Serhat Karslılar ve Dadaşlar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Anıl YAVER, geçtiğimiz hafta sonu Kars’ta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN ile başta dernek faaliyetleri olmak üzere, Ereğli’yi de konuştu.

1-051.jpg

23 Temmuz 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan “Ereğli 2. Geleneksel Âşıklar Şöleni” ne Bakan Arslan’ı da davet etti. Bakan Arslan ise; Özel Kalemine notunu alınmasını ve programa dâhil edilmesi talimatı verdi. Ayrıca Dernek Başkanı Anıl Yaver yaptığı açıklamada “Mayıs ayı başında Sayın Bakan’ı Dernek Yönetim Kurulu olarak Ankara’da makamında ziyaret etmek üzere randevu alınmıştır. Ereğli’nin ihtiyaçlarını kendisine iletileceğiz” dedi.

2-058.jpg

Serhat Karslılar ve Dadaşlar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Anıl YAVER, başta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Güngör ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret ederek “Âşıklar Şöleni”ne davet etti.

5-crop-002.jpg

Oldukça samimi bir ortamlarda geçen ziyarette, Dernek Başkanı Anıl Yaver, “Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na yıllarca emek verdiniz birçok projelere imza attınız, şimdi imza attığınız projelerin başındasınız. Devam eden projeleri takip etmeniz ve sonuçlandırmanız gerekiyor. Siz, bir hemşerimiz olarak sadece Kars ve Erzurum’u değil tüm Türkiye’yi temsil ediyorsunuz. Sorumluklarınız ve sorumluluklarımız daha da arttı. Bunların üstesinden geleceğinize inancımız tamdır. Hem Türkiye’ye hem bölgemize en iyi şekilde hizmet edeceğinize yürekten inanıyoruz. Allah mahcup etmesin. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız olarak daha büyük başarılara imza atacağınızdan eminiz. Serhat Karslılar ve Dadaşlar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği her zaman yanınızda olacaktır, sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

5-crop.jpg

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Konya Ereğli’de yaşayan Kars ve Erzurumlu hemşerini temsil eden şahsınızla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretleri için Dernek Başkanı Anıl Yaver’e teşekkür etti.

7-015.jpg

Bakan Arslan, başarı çıtasını en yüksek seviyelere çıkarılması adına ver gücüyle çalışacağını kaydederek; “23 Temmuz 2017 Pazar gününe planlanan “Ereğli 2. Geleneksel Âşıklar Şöleni”ne şartlar el verdiği takdirde katılacağını, planlama yapılması için Özel Kalem Müdürüne talimat verdi. Çalışmalarınızda Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

6-crop.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.