SEVGİ EĞİTİM OKULU SERGİ VE KERMESİ DOWN CAFE’DE AÇILDI

SEVGİ EĞİTİM OKULU SERGİ VE KERMESİ DOWN CAFE’DE AÇILDI

SEVGİ EĞİTİM OKULU SERGİ VE KERMESİ DOWN CAFE’DE AÇILDI

Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin Ahşap İşleri, El Sanatları, Mum Üretimi, Dokuma Atölyelerinde özel gençlerin üretimleri sonucu ortaya çıkan ürünler 11 Mayıs 2015 günü saat 13:30’da Ereğli Down Cafede İlçe protokolünün de katıldığı  Sevgi Eğitim Sergi ve Kermes açılış programı ile sergilenmeye başladı. Okulun öğrencileri tarafından üretilen el işi ürünleri Engelliler haftası boyunca 16 Mayıs 2015 tarihine kadar açık kalacak. Sergiyi gezmek ve özel gençlerin ürünlerinden satın almak isteyenleri okul müdürü A. Vefa DEMİRKIRAN Ereğli Down cafe’ye davet etti.

A.Vefa DEMİRKIRAN Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında TED İlkokulu konferans salonunda özel eğitim okulları ile TED Koleji öğrencilerinin katılacağı salon programının  12 Mayıs tarihinde 10:30’da gerçekleştirileceğini, 132 Mayıs tarihinde Konya Valiliği Engelliler Haftası Programları kapsamında gerçekleştirilecek Özel Gençler Atletizm Oyunlarına 38 öğrenci ile katılacaklarını belirtti.

Bu yıl 6.’sı gerçekleştirilecek Ereğli Özel Eğitim Şenliklerinin 14 Mayıs günü 10:00’da Tren Garından başlayacak yürüyüşle başlanacağını, 13:00’da Türkiye Beyazay Derneği Ereğli Şubesi ile Ereğli İlçe Spor Müdürlüğü ve Konya Bisiklet İl Temsilciliği işbirliğinde AŞMAK İÇİN HAREKET Bisiklet Etkinliği ile devam edeceğini belitti.

İlçe Spor Müdürlüğünce 300 Adet Kask dağıtımının da yapılacağı AŞMAK İÇİN HAREKET bisiklet etkinliğine 14 mayıs günü 13:00’da Gar binasından yapılacak programa davet etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.