Sinema Keyfi Sürüyor

Sinema Keyfi Sürüyor

Sinema Keyfi Sürüyor

Ereğli Belediyesi ilkokul öğrencilerini sinemaya götürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlatılan proje kapsamında Kutören, Hortu ve Türkmen Mahallelerindeki ilkokul öğrencileri sinemaya götürülmüş ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile birlikte film izlemişlerdi.

Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında bugünde Kuzukuyu, Aziziye, Belkaya ve Zengen mahallerindeki öğrenciler sinema seyretme zevkini yaşadılar.

“Taşra mahallelerdeki öğrencilerin kent kültürünü yaşamaları, hissetmeleri ve başarı çıtalarını yukarılara taşımaları için bu projeyi sosyal bir etkinlik olarak değerlendiriyoruz” diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, daha önce hiç sinemaya gitmemiş, sinema ile buluşmamış öğrencileri sinema ile tanıştırdıklarını belirterek, “Böyle bir projeyi yürütmekten büyük keyif alıyoruz” dedi.

Özgüven, sinema sonrası Kaymakam Şakir Erden ile birlikte öğrencilerle yemek yedi. Öğrencilere daha sonra müze gezdirilerek bölgenin tarihi hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesinin ardından öğrenciler mahallelerine uğurlandı.

Başkan Özgüven, bu tür etkinliklerin devam edeceğini de belirtirken, öğrencilerde ilk yaşadıkları sinema keyfi ve diğer etkinlikler için Başkan Özgüven’e teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.