SİS ZİNCİRLEME KAZA 1 YARALI

SİS ZİNCİRLEME KAZA 1 YARALI

Ereğli'de yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında çok sayıda araç birbirine girdi. Görüş mesafesinin oldukça düştüğü yolda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, 22,00 saatlerinde Adana Konya Karayolu üzeri Ereğli İlçesine bağlı Kargacı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede birkaç gündür etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 1 metreye kadar düşmesi trafik kazalarına neden oldu. Gökhan Yeşil idaresindeki 07 DFD 60 Plakalı Tır ile Nadir Pirinçci idaresindeki 51 DY 111 Plakalı Otobüs ve Bülent Albak kullandığı 34 BTK439 Plakalı Jeep'in karıştığı 3 araçlı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Jeep sürücüsü Bülent Albak’ın yaralandığı kaza ’da, Yaralı 112 sağlık ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölge'de etkili olan yoğun sis dolayısıyla meydana gelen kazalar nedeniyle Trafik ekipleri tarafından megafon ile yapılan anonslarla sürücüler dikkatli olmaları konusunda sık sık uyarıldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.