Şoför Esnafı İçin Güçlerini Birleştirdiler

Şoför Esnafı İçin Güçlerini Birleştirdiler

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sağlam, 18 Mart’ta yapılacak olan Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulu için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ali Sağlam yaklaşmakta olan genel kurul öncesi, Ereğli ve bölgemizin dört

  Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sağlam, 18 Mart’ta yapılacak olan Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel  kurulu için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ali Sağlam yaklaşmakta olan genel kurul öncesi, Ereğli ve bölgemizin dört bir tarafında şoför esnafı ve onların sorunlarıyla ilgilenmeye devam ediyor.

Başarılı çalışmalarıyla takdir gören ve şoför esnafı tarafından sevilen Başkan Ali Sağlam’a bir destek de geçtiğimiz dönemlerde Aziziye Belediye Başkanlığı’nı yapmış olan Kemal Uzundere’den geldi.Seçimler öncesi güçlerini birleştirdiklerini söyleyerek Başkan Ali Sağlam’ın yanında olacağını belirten Kemal Uzundere tüm şoför esnafını Başkan Ali Sağlam’ın etrafında birleşmeye ve destek vermeye çağırdı.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sağlam ise; Aziziye Belediyesi eski başkanlarından Kemal Uzundere’nin verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ederek, şoför esnafı için güçlerini birleştirdiklerini ve yeni dönemde hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

Sağlam, Gece demeden gündüz demeden hizmet adına şoför esnafına yeni dönemde de en iyi hizmeti sürdürebilmek için   şoför esnafının hizmetkarı olacağım dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.