Sorgun, “Bu Tiyatroysa, Size Yatmak Düştü” Dedi

Sorgun, “Bu Tiyatroysa, Size Yatmak Düştü” Dedi

AK Parti İl Teşkilatında geniş katılımlı basın toplatışı düzenlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişimi ardından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmaları kapsamında tutuklanan ve açığa alınanların mağdur olduklarını söylemelerini eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişimi ardından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmaları kapsamında tutuklanan ve açığa alınanların mağdur olduklarını söylemelerini eleştirdi. Sorgun, "Bu kurgu, bir tiyatroysa, iyi o zaman bu tiyatroda da size yatmak düştü. Siz de o zaman rolünüzün gereğini yapın. Bu kadar da yüzsüzlük olmaz" dedi.

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, memleketi Konya'da basın toplantısı yaptı. AK Parti Konya Milletvekilleri ve belediye başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan sorgun, 15 Temmuz darbe girişimine değindi. Darbe girişimi etkilerinin devam ettiğini ifade eden Sorgun, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında açığa alınan ve tutuklananların mağdur olduklarını söylemelerini eleştirdi. Sorgun, şunları söyledi:

 

"Sizlere de, bizlere de gün geçmiyor ki, bir kimse gelip 'Benim çocuğum, kızım, yakınım mağdur. hiçbir suçu yok şu an da ama açığa alındı veya görevinden ihraç edildi veya gözaltına alındı' diye. İnanın gelenlerin hepsini topladığınızda o zaman bu para yatıranlar, destek verenler kimler? Kimse yokmuş. Diyorlar ya işte 'Bu bir kurgu.' Ben onlara diyorum ki, eğer bu kurgu, bir tiyatroysa, iyi o zaman bu tiyatroda da size yatmak düştü. Siz de o zaman rolünüzün gereğini yapın. Bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Benim 40 yıldır tanıdığım ve o örgütün faaliyetleri içinde bulunduğunu bildiğim bir kişinin eşi gelmiş bana, 'Benim eşim suçsuz' diyor."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.