SORGUN’DAN BAYRAM MESAJI

SORGUN’DAN BAYRAM MESAJI

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un bayram mesajında şunları ifade etti;

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’un bayram mesajında şunları ifade etti;

“Milletçe manevi duyguları en üst noktada yaşadığımız, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olan 11 ayın sultanı Ramazan ayını huzurlu bir şekilde idrak etmenin mutluluğunuyaşıyoruz.

YüceAllah’tan Rahmet vemağfiret umarak geçirdiğimiz bu mübarek ayın sonunda bizleri bayrama eriştiren Rabbimizehamd ediyorum.

İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni bulunduran buayda birçok güzelliği bir arada yaşadık. Yetimlerin başları okşandı, fakirler sevindirildi, çocuklar sevindirildi. Zengin fakir ayrımı yapılmadan iftar sonralarına oturuldu.

 Gelişiyle heyecan duyduğumuz Ramazan-ı Şerife hüzünlü bir şekilde veda ederken oruçlarımızın ve ibadetlerimizin makbul olmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

Paylaşmanın en güzel hallerini gördüğümüz bu vesileyle de maddi ve manevi huzuru bir arada yaşadığımız Ramazan’ın sonunda bayram sevincini hep birlikte yaşayacağız.

Bayramlar bizim,birlikberaberlik, kardeşlik duygularımızı artıran, barış ve huzurun temininde önemli yer tutan müstesna günlerdir.

Bayramın Konya’mıza, milletimize ve tüm İslamâlemine hayırlar getirmesini diliyorum.  Daha nice bayramlara erişmemiz duasıyla, başta hemşerilerimiz olmak üzere bütün İslamâleminin Mübarek ramazan bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum”.

 

BAYRAM SEVİNCİMİZ HÜZNE DÖNMESİN

Yıllardır bayram sevincini kursağımızda koyan trafik kazaları konusunda uyarıda da bulunan Genel Başkan Yardımcısı Sorgun “ Ramazan-ı şerifi en güzel şekilde idrak ettik, bayramı ve bayram sevincini de en güzel şekilde yaşayalım inşallah. Bayramlarda mutluluğumuzu hüzne dönüştüren kazalarının yaşanmaması için gerekli tekbirleri yetkililer alıyor. Ancak bu konuda bizlerde üzerimize düşeni yapalım. Hem bayram öncesinde hem de bayram dönüşünde trafikte dikkatli ve sabırlı olalım. Bayram sevincimiz acıyla noktalanmasın, yeni bayramlara kadar sürsün ”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.