“SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR.”

“SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR.”

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, MHP Ereğli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A. Kadir Düzen ve AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Şen, İlçe Yönetimi'nden isimlerle birlikte MHP Ereğli İlçe Başkanlığı'nı

      Yerel ve genel seçimlerin damga vuracağı 2019'un siyasi nabzı şimdiden ölçülmeye başlandı.AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakı ile birlikte girmeye hazırlandığı genel seçimler öncesi partilerde ki çalışmalar devam ediyor.AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, MHP Ereğli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A. Kadir Düzen ve AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Şen, İlçe Yönetimi'nden isimlerle birlikte MHP Ereğli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettiler.Ziyarette AK Parti heyetini, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve MHP Ereğli Yönetimi ağırladı.

     AK Parti İlçe Başkanı A. Kadir Düzen ziyarette yaptığı açıklamada, "Yenikapı Ruhunun, İttifak bilincinin Ereğli’de de yaşanıyor olması, hem şehrimiz hem de ülkemiz adına gurur vericidir.Bizleri samimi ve gayet dostane olarak teşkilatında misafir eden, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz Bey ve yönetimine teşekkür ediyoruz." dedi.MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise, "Ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Başkanı Kadir Düzen ve Başkan Yardımcısı Adem Şen Beylere teşekkür ediyorum.Ülkemizin etrafının bir terör çemberiyle örülmek istendiği bugünlerde ordumuzun dışarda verdiği mücadele, bizimse içerde sergilediğimiz birlik beraberlik ruhu takdire şayandır." diye konuştu.

29541149_10155758931043025_2919074048407054640_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.