SULAMA SEZONU DUALARLA AÇILDI

SULAMA SEZONU DUALARLA AÇILDI

İvriz Sulama Birliği Başkanlığı 2019 Dönemi sulama sezonu okunan dualarla açıldı.

İvriz Sulama Birliği Başkanlığı 2019 Dönemi sulama sezonu okunan dualarla açıldı.

1-244.jpg

İvriz Barajında düzenlenen törene, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Halkapınar Jandarma Karakol Komutanı Aşur Arslan Çağ, DSİ 43. Şube Müdürü Hüseyin Kürşat Civelekoğlu, İşletme Baş Mühendisi Çiğdem Karaakça, Sulama Birlik Başkanı Recep Yalçın, Sulama Birlik Müdürü Alkan Ertaş, İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik ve çiftçiler katıldı.

2-265.jpg

Düzenlenen programda yapılan konuşmalarda, 2019 sulama sezonu bütün çiftçilere hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Sulama sezonunun bol ve bereketli bir sulama sezonu geçirilmesi dileklerini ifade eden konuşmacılar, Birlik Başkanı Yalçın ise Çiftçilere yaptığı çağrıda sulama suyunu israf etmemeleri konusunda uyarıda bulunan Yalçın, kurak bir bölgede yaşıyoruz suyumuzun bir damlasına bile ihtiyacımız var o yüzden bu sene yeni bir uygulama yapacağız suyu saatli vereceğiz bu çiftçilerimizin tamamen yararına olan  bir uygulama olacaktır dedi.

7-070.jpg

Bizlerde 2019 Sulama sezonunun bütün Çiftçilerimize ve İvriz Sulama Birlik Başkanlığına, Bol verimli ve bereketli bir sulama ve hasat sezonu olması dileğiyle hayırlı olsun temennisiyle, kazasız bir sulama sezonu diliyoruz.

6-078.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.