SURİYE UYRUKLU TARIM İŞÇİSİ, AV TÜFEĞİ İLE VURULARAK AĞIR YARALANDI

SURİYE UYRUKLU TARIM İŞÇİSİ, AV TÜFEĞİ İLE VURULARAK AĞIR YARALANDI

SURİYE UYRUKLU TARIM İŞÇİSİ, AV TÜFEĞİ İLE VURULARAK AĞIR YARALANDI

Ereğli ye Bağlı Kuzukuyu Mahallesinde domates yüzünden çıkan kavgada silahların konuştu, olay’da, Suriyeli tarım işçisi vurularak ağır yaralandı.

Olay , Kuzukuyu Mahallesinde Domates tarlasında meydana geldi. Domatesleri izinsiz alma konusunda çıkan tartışma kavgaya neden oldu. Önce kadınlar kavgaya tutuştu daha sonra ise eşlerinin karıştığı kavgada, Suriye uyruklu Mehmet Davut isimli tarım işçisini, işçi Çavuşu Mustafa Gök tarafından Arka sol omuzundan Av tüfeği ile vurmak suretiyle ağır şekilde yaraladı.

Bir avuç domatesi alırsın alamazsın kavgasında Mehmet Davut isimli Suriyeli tarım işçisi vurulmak suretiyle ağır şekilde yaralandı. İşçilerin Çavuşu Mustafa Gök ise Jandarma ekipleri tarafından kısa sürede ele geçirilirken Mehmet Davut isimli işçi ise Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı daha sonra Ereğli Devlet Hastanesinde kaldırıldı. Durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle Mehmet Davut isimli tarım işçisi Konya’ya sevk edildi.

Jandarma olayla geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.