Suriyeli 3 kişi, kaçmak için durdurmak istedikleri ambulansa silahla saldırdı

Suriyeli 3 kişi, kaçmak için durdurmak istedikleri ambulansa silahla saldırdı

Ereğli ilçesi Bulgurluk Mahallesi'nde Suriye uyruklu iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Yaralıları almaya gelen ambulansı kaçmak için durdurmak isteyen 15 ila 18 yaş arası 3 kişi, ambulans durmayınca ateş açtı. Silahlı saldırıda şans eseri yaralanan olmazken, ambulans hasar gördü. Saldırgan 3 kişi gözaltına alındı. Yararılarda otomobillerle hastaneye kaldırıldı. 
 
Olay, bugün  akşam saatlerinde eskiden köy statüsünde olan Bulgurluk Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede tarlada çalışan ve çadırlarda kalan Suriye uyrukluğu çoğunluğu 18 yaşından küçük iki grup arasında belirlenemeyen nedenle kavga çıktı. Kavgada 1 kişi ateş edilen tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet etmesi üzerine, 1 kişi de aldığı  yumruk ve tekma darbeleri sonucu yaralandı. 
 
YARALILARI ALMAYA GELEN AMBULANSLA KAÇMAK İSTEDİLER 
 
Olay yerinden uzaklaşan 15 ila 18 yaşındaki eli silahlı 3 kişi, yaralıları almaya gelen ambulansın önünü kesip, durdurmak istedi. Ambulans şoförü, durumu fark edip hızla uzaklaşmaya çalıştı. Bunun üzerine 3 kişi tüfekle ambulansa ateş açtı. Saldırı da şans eseri ambulanstaki şoför ve 2 sağlık görevlisi yara almazken,  tüfekten çıkan saçmalar ambulansın camı ve çeşitli yerlerine isabet etti. 
 
Olayın ardından çalışma başlatan jandarma, ambulansa saldıran 3 kişiyi gözaltına aldı. Bölgede ise geniş güvenlik önlemi alındı. Kavgada yaralanan 2 kişi ise mahallelilerin araçlarıyla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
 
Soruşturma sürüyor. 
kurşun.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.