Süt üreticileri tüketiciye doğrudan satış mağazası açtı

Süt üreticileri tüketiciye doğrudan satış mağazası açtı

Karapınar Süt Üreticileri Birliği tarafından Açılışı gerçekleştirilen, Üreticiden tüketiciye doğrudan satış mağazası düzenlenen törenle açıldı.

Karapınar Süt Üreticileri Birliği tarafından Açılışı gerçekleştirilen, Üreticiden tüketiciye doğrudan satış mağazası düzenlenen törenle açıldı.

70416935_2767922326575156_8313159340303319040_n.jpg

Açılış programına; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı/İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr.Leyla Şahin USTA, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan ANGI, Ak Parti Konya Milletvekili Halil ETYEMEZ, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet YAKA, Ak Parti Karapınar İlçe Başkanı Nadi TARTAN, MHP İlçe Başkanı Ercan ALP, Karapınar Belediye Meclis Üyeleri, Konya Tarım ve Orman İl Müdürü Ali ERGİN, Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Talha Üzer, Konya Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip YILDIZ, İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı ve İlçe Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Muhtarlar, ve çok sayıda çiftçiyle birlikte vatandaşlar katıldı.

00000.00_04_42_23.still021.jpg

Karapınar Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Tartan yaptığı konuşmada; Üretip pazarladığımız sütler ile yıllık Üç yüz milyon süt bedeli ile ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Üretmeyen ve gelişmeyen toplumlar hazır tüketici hale gelip ekonomiye katkı yapmamaktadır ifadelerini kullandı.  Tartan, Üreticiler bizim baş tacımızdır. Üreticimiz ve tüketicimize faydalı olmak için bu mağazayı açıyoruz. Hem üreticimizi hem de tüketiciyi düşünüyoruz. Bizim görevimiz üreticimiz ve tüketicimize kaliteli, ucuz ve güvenilir hizmetler sunmaktadır. Nitelikli ve kolay ulaşır hizmetler sunmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bundan sonrada çalışmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz. Mağazamız Karapınar’a hayırlı uğurlu olsun.

00000.00_04_17_10.still016.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da yaptığı konuşmasında;  Üreticiliğin önemine değinerek, Konya'nın üretmekte paylaşmakta, gönlü açık eli açık, dürüst ve temiz insanları kendi emeğiyle ürettiği ürünleri sunmalarından gurur duyuyoruz dedi. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum ifadelerini kullandı.

Konuşmaların sonunda ise yapılan duaların ardından iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.