Talatpaşa Mahallesi’nde Yol Bakım ve Onarım Çalışması Gerçekleştirildi

Talatpaşa Mahallesi’nde Yol Bakım ve Onarım Çalışması Gerçekleştirildi

Ereğli Belediyesi yol çalışmaları kapsamında hizmetlerine devam ediyor.

Ereğli Belediyesi yol çalışmaları kapsamında hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Talatpaşa Kemal Mahallesi’nde de ihtiyaç doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.
“TALATPAŞA MAHALLEMİZDE YOL, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMAMIZI TAMAMLADIK”
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu tüm mahallelerdeki yol bakım ve onarım çalışmalarına ihtiyaçlar doğrultusunda devam edeceklerini belirterek: “Hemşerilerimin istek, talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz tarafından Talatpaşa Mahallesi’nde yol bakım ve onarım çalışmamızı tamamladık. Bu güne kadar hep bir fazla hizmeti Ereğli’mize kazandırmanın samimi çaba ve gayreti içerisinde olduk, bundan sonraki süreçte de aynı doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Tamamlanan hizmetlerimiz sonrası hemşerilerimizin çalışmalarımız karşısında duydukları memnuniyeti görmek, çalışma azmimizi daha da perçinliyor. Azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza, Ereğli’miz için canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

talatpasa-mahallesinde-yol-bakim-ve-onarim-calismasi-gerceklestirildi.jpeg

talatpasa-mahallesinde-yol-bakim-ve-onarim-calismasi-gerceklestirildi-001.jpeg

talatpasa-mahallesinde-yol-bakim-ve-onarim-calismasi-gerceklestirildi-002.jpeg

talatpasa-mahallesinde-yol-bakim-ve-onarim-calismasi-gerceklestirildi-003.jpegtalatpasa-mahallesinde-yol-bakim-ve-onarim-calismasi-gerceklestirildi-004.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.