Tarih Okurken Tarih Yazan Yiğit

Tarih Okurken Tarih Yazan Yiğit

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ anma mesajı yayınladı

  MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ anma mesajı yayınladı.Yılmaz ‘’ Tarih okurken, Tarih yazan bir yiğit...Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU anısına yayınladığı mesajında;

 ‘’Milliyetçi-Ülkücü Hareket tarihin her döneminde zorlu yollar, sarp yokuşlar, keskin dönemeçlerle karşı karşıya kalmış, ülkenin bölünmez bütünlüğü, devletin ve milletin bekası için birçok gencini şehit vermiştir. Bu kutlu yolda en çok şehidimizi üniversite kampüslerinde yuvalanmış eli kanlı teröristler dün ağabeylerimizi şehit ederken; beş yıl önce bugün Fırat kardeşimizi, kalbi vatan aşkıyla çarpan bir Ülküdaşımızı, henüz ömrünün baharında bir Şubat ayında, bir İzmir ayazında, kampüs ortasında millet ve memleket sevdalısı fidanımızı Fırat’ımızı katletmişlerdir.

 Her zaman sıkça söylediğimiz şu cümleyi tekrar ediyorum: ‘’Üniversiteler de terörist istemiyoruz’’ Üniversite idarecilerinden de temenni odur ki; şımaran ve kuduran teröristlere karşı masum canlara, hiçbir suçu ve günahı olmayan vatan evlatlarına kıymak isteyenlere karşı müsamaha göstermemeli ve kalbi vatan aşkıyla çarpan gençlerimize sahip çıkmalarıdır.

Liderimizin söylemiyle Milliyetçi-Ülkücü hareket, tarihin akışına cesaretleriyle yön vermiş, kafa karışıklıklarının arttığı, bunalımların yaygınlaştığı, gayri milli tesir ve baskıların yoğunlaştığı bir zamanlarda ülküleriyle düzene anlam katmışlar, yeni bir çığır açmış kutlu bir hareketin adıdır.

Ve yine merhum Hüseyin Nihal ATSIZ’ın da belirttiği gibi; ‘’Ölümlerin en güzeli ise yurt ve şeref uğruna ölümdür. İçimizi sızlatan şehitlerimiz aynı zamanda övüncümüz ve sevincimizdir veciz sözünü kendine şiar edinerek, sevdalanmış mümtaz kişiliklerdir Ülkücü Şehitlerimiz.

 Bu düşüncelerle bu sevda yolunda ilk Ülkü şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan son Ülkü şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na uzanan binlerce şehitlik kervanına ulaşan ağabeylerimize, kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve hareketimizin milyonlarca şahidine, Allah’tan hayırlı ve sıhhatli ömürler diliyorum. Meşalemiz olan Ülkücü şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.’’ İfadelerini kullandı
 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.