Tatlısu, Yeni Öğretim Yılı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Tatlısu, Yeni Öğretim Yılı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Tatlısu, Yeni Öğretim Yılı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

eni Eğitim-Öğretim Yılı Ereğli’mize ve Tüm Türkiye’ye Hayırlı Olsun

Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Murat TATLISU

 

2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk gününde bir kutlama mesajı yayımlayan Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Murat TATLISU; öğrenci, veli ve okullarda görev yapan yöneticilerle öğretmenlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Tatlısu,  “Bizim eğitim anlayışımızda sevgililer sevgilisi (sav)’nin rehberliği, Hz. Ömer’in dirayeti, Selahaddin Eyyübi’nin izzeti, Mevlana’nın hoşgörüsü, Şeyh Edebali’nin nasihatları Fatih’in İnancı vardır.  Milli şuur ve güzel ahlakla bezenmiş bir nesli yetiştirmenin yegane yolu inanıyoruz ki bu anlayıştır.” Dedi.

 

         Tatlısu sözlerine şöyle devam etti;

 

“Geleceğimizin şekillenmesinde önemli yeri olan bu anlamlı günde, öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı ve sevincini yaşarken, yeni nesli şekillendiren değerli öğretmenlerimiz de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktadırlar.

Eğitim, hayat boyu devam eden bir süreçtir. Kişinin gelişim ve olgunlaşma durumuna göre öğrenme etkinlikleri ve ihtiyaçları değişse de, kişinin aile durumu, çevresel etkileşimi ve okul durumu öğrencilerimizin başarı düzeyini etkileyen en önemli etkenlerdir.

Gelişen ve değişen dünya şartlarına ayak uydurabilmemiz için kendimizi geliştirmeli, büyük düşünmeli ve yaşamak istediğimiz ortamın şartlarının oluşmasında etkin olmalı, bunun için de gerekli bilgi ve donanıma sahip duruma gelmeliyiz.

Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; Onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, Türkçe`yi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim asli görevimizdir. Çocuklarımızı okullarımızda ve sınıflarımızda emin ellere emanet etmekle gurur duyuyoruz. 

Çocuklarımızın yetişmesinde velilerimizin de katkısı çok büyüktür. Onların olumlu ve yönlendirici destekleriyle ve çocuklarımıza yapacakları rehberlikle onların özgüvenlerinin artmasına önemli katkı sağlamaktadırlar.” Diye konuştu.

 

Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ile ailelerine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyor, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Tatlısu ve Teşkilatı olarak sevgi ve saygılar sunuyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.