TAYVANLI TURİSTLER KONYA’DA ATATÜRK’Ü ANDI

TAYVANLI TURİSTLER KONYA’DA ATATÜRK’Ü ANDI

Konya’ya gelen bir gurup Tayvanlı turist kafilesi kendi aralarında yaptıkları törenle kaldıkları Novotel’deAtatürk ü andı.

Konya’ya gelen bir gurup Tayvanlı turist kafilesi kendi aralarında yaptıkları törenle kaldıkları Novotel’deAtatürk ü andı.

2017-11-10-photo-00001602.jpg

Konya iline turistik gezi amaçlı gelen, Tayvanlı turist kafilesi düzenledikleri anma programı ile Atatürk sevgisini düzenledikleri anma programı ile gösterdi. Konya’da bulunan kafile yaptığı örnek anma programına imza atarken Novotel yetkililerinden temin ettikleri Atatürk posterini kırmızı karanfillerle süsleyen, Tayvanlı turist kafilesi Türk ulusu için değerli olan Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle saygılarını gösteren30 kişiden oluşan kafile yaptıkları anma töreniyle takdir topladı. Otel çalışanları dâhil otel de kalan çok sayıda yerli ve yabancı kişi de düzenlenenbu anma töreni ile gönülleri fetheden Tayvanlı turistleri bu sevgilerine helal olsun diyerek takdir etti.

2017-11-10-photo-00001603.jpg

Konya’ya turistik gezi amaçlı gelen Tayvanlı kafilesi bu önemli ve büyük insanı anmazsak olmaz biz Atatürk’ün büyük dünya lideri bir insan olduğunu ve Türk milletinin onu çok sevdiğini biliyoruz diyerek onun büyük değerli fikirleriyle barışçı bir insan olduğunu bildiklerini ve yapılan anma programlarında da tanık olduklarını belirtti.

img_3004.jpg

img_3005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.