TİCARET BORSASINDA EĞİTİM SEMİNERİ

TİCARET BORSASINDA EĞİTİM SEMİNERİ

TİCARET BORSASINDA EĞİTİM SEMİNERİ

Ereğli Ticaret Borsası tarafından ‘’Kaliteli Entegre Üretim’’konulu eğitim semineri düzenlendi.

18 Aralık 2014 Perşembe günü Ereğli Ticaret Borsasında  “Ereğli İlçesinde Tarımsal Üretimin, Nitelik ve Kalitesini Arttırma İmkanları ”(Kaliteli Entegre Üretim)konulu eğitim semineri düzenlendi.

Borsa üyelerinin katılımıyla gerçekleşen eğitim seminerine, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden,  Ereğli Belediye Başkanlığını temsilen Park ve Bahçeler Müdürü  Halil Akıllıoğlu,  İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Osman Tezcan,  Ereğli protokolü muhtar ve borsa üyeleri katıldı.

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri bölümü öğretim üyesi Süleyman Soylu tarafından verilen eğitim seminerinde katılımcılara, tarımsal ürünlerin kalite, verim ve çeşitliliğini artırmak ve sürdürülebilirliliğini sağlamak için   uygulanacak yöntemler  anlatıldı.

Ereğli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  Zekeriya Ünlü yaptığı açıklamada “ düzenlenen bu eğitim seminerinin üreticilerimiz açısından çok faydalı olduğu kanısındayız. Biz Ereğli Ticaret  Borsası olarak üyelerimizi, üreticilerimizi  bu ve benzeri seminer ve eğitimlerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.