Toyota’dan Hibe Araç

Toyota’dan Hibe Araç

Toyota, Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Eğitim Amaçlı, Araç Hibe Etti.

Toyota, Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Eğitim Amaçlı, Araç Hibe Etti.

Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Motor bölümünde eğitim gören öğrencilerin daha başarılı bir şekilde eğitim görmeleri için Toyota Otomotiv Türkiye A.Ş. tarafından eğitim amaçlı bir araç bağışında bulunuldu.

43c72a5d-f1a5-4897-9e22-4eb8aa7b2144.jpg

Meslek liselerinin özellikle Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu ara eleman yetiştirilmesi konusunda gerçekten gücünü ve potansiyelini gerçekleştirmek için var olduğunu söyleyen Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa SIRIM: ‘’Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı´na hibe edilen aracımız atölyede öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Aracımız öğrencilerimize otomotiv alanında yeni gelişen teknolojileri daha yakından takip etme imkânı sağlayacaktır.

583b2e49-59f8-491e-9bdb-96c344d3525a.jpg

Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, çağımızın ihtiyaç duyduğu yetişmiş ara eleman ihtiyacını karşılamaya devam ediyoruz. Bizler yetiştirdiğimiz kalifiye elemanlarla, yarınlara etkin bir şekilde damga vuracağımıza yürekten inanıyorum.

Toyota Otomotiv Türkiye A.Ş.’nin bu güzel hizmeti bizleri çok mutlu etti. Günümüzün ve gelecekteki sayılı mesleklerinden biri olan, Otomotiv sektöründe, çok büyük bir ara elemanı ihtiyacı ve açığı bulunmaktadır. Bu ve buna benzer hibeler ile okullarımızın atölye donanımları zenginleşmekte ve alternatif eğitim araçları ile öğrencilerimizin en iyi bir şekilde yetişmeleri sağlanmaktadır. Bu vesile ile Toyota Otomotiv Türkiye A.Ş.’ne şükranlarımı sunuyorum.’’

b97b9539-f2e5-46c0-856c-780d00bd9b34.jpg

Diğer taraftan yine Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanına, mahalli imkânlarla haziran ayında BOSCH marka, 560 KTS Diagnostik cihazı (Araç ve motorun birçok bilgilerini depolayan ve araç motorunun kontrollü, ekonomik ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlayan, ECU-Elektronik Kontrol Ünitesindeki bilgileri, bilgisayar ekranına taşıyarak, gerekli durumlarda arızalara müdahale edilmesini sağlayan cihaz) kazandırılmış olup, bu cihaz ile piyasada bulunan bütün araçların ECU’su okunabilmektedir.

c819a653-3aa7-4805-bb6e-5b266119cbbe.jpg

Sonuç olarak Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanında teknolojik gelişmeler yakından takip edilmekte ve öğrencilerimiz yeni teknolojiye uyumlu bir şekilde yetiştirilmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.