TÜM EREĞLİ'LİLERE KAPIMIZ AÇIK

TÜM EREĞLİ'LİLERE KAPIMIZ AÇIK

EREĞLİ'LİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIMİstanbul Zeytinburnu Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Ereğlili Halis Özgenç; “Ereğlililere kapımız her zaman sonuna kadar açıktır” dedi.

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclis Üyesi Konya Ereğlili Halis Özgenç, Ereğli’den her kim gelirse mutlaka elimizden gelen her türlü yardımı ve desteği sağlamaya çalışırız, Ereğli için ne gerekiyorsa yaparız, hemşerilerimize kapımız her zaman sonuna kadar açıktır” dedi. 16 milyonluk metropol şehirde belediye meclis üyeliği yapan tek Ereğlili olan Halis Özgenç, “Yoğun çalışıyoruz. Gerek İstanbul’da ve gerekse Ankara’da bulunan bürokratlarımızla, siyasilerimizle irtibat halindeyiz. İnşallah gelecek zamanda çok daha güzel işler yapacağız” ifadelerini kullandı. Halis Özgenç Kimdir? 1980 yılında Konya Ereğli'de doğdu. Lise mezunu olan Özgenç, Elektronik Elektrik ve Güvenlik Sistemleri üzerine bir şirket sahibi olarak çalışmalarına devam diyor. AK Parti Nuripaşa Mahalle Başkanlığı, Koordinatörlük, hatiplik görevleri yaptı. Konya Ereğliler Dernek Başkan Yardımcılığı, Konya Sporlular Dernek Başkan Yardımcılığı, Konya Sanayici İşadamları Derneği Üyeliği, Konya Zanapalılar Derneği Üyeliği, Konya Halkapınarlılar Derneği üyeliği, Zeytinburnu İşadamları Derneği üyeliğinde bulundu. Evli ve bir kız, bir erkek çocuk babasıdır.

Bizler ’de Metro tv ve Yeni Ereğli Gazetesi olarak hemşehrimiz Halis Özgenç’i kutluyor ve görevinde başarılar diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.