Ülkü Ocakları Başkan ve Yardımcısına Bıçaklı Saldırı!

Ülkü Ocakları Başkan ve Yardımcısına Bıçaklı Saldırı!

 Ereğli Ülkü Ocağı Başkan ve Yardımcısı Bıçaklı Saldırıda Yaralandı.

Ereğli Ülkü Ocağı Başkan ve Yardımcısı Bıçaklı Saldırıda Yaralandı.

Ereğli ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavga olayın da, İki farklı yerde aynı kişi tarafından gerçekleştirilen bıçaklı kavgada 1 ağır 2 kişi yaralandı.

 

Olay, Hacı Mutahir Mahallesi Şehit Kamil Atalay Ortaokulu civarında meydana geldi. Bıçaklı kavgada Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Şevki Çevik olayın şüphelisi Çağrı Alper isimli kişi tarafından nedeni belli olmayan bıçaklı kavgada bacağından ve vucudunun farklı bölgelerinden aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Bu olayın devamında ise Yine Çağrı Alper isimli kişi Ereğli ilçesinde bulunan Oğuz Ata Tesislerinde kaşılaştı, Ereğli Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı olduğu öğrenilen Mehmet Çağrı Demirel ile karşı karşıya geldiler burada çıkan arbede sonrasında Demirel göksünün sol tarafından aldığı bıçak darbesi sonucu yaralandı.

 

Yaşanan bıçakla yaralama olayı sonrasında, Ereğli Emniyetini harekete geçirdi. İddialara göre İlçe Ülkü Ocakları Başkanı ve Başkan Yardımcısı olduğu öğrenilen, Her iki yaralı'da olay yerine çağrılan 112 Sağlık ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mehmet Çağrı Demirel'in durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle daha sonra Hava Ambulansı ile Konya'ya sevk edildiği öğrenildi.

 

Bu arada Ereğli Ülkü Ocakları Başkan ve Yardımcısını bıçakla yaralayan olayın şüphelisi Çağrı Alper isimli kişinin kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı ise edinilen bilgiler arasında olurken, Polis ekipleri yaptığı çalışma sonrasında, Ele geçirdiği zanlıyı göz altına aldı.

 

Polis ekipleri bıçaklama olayı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Çevik ve Demirel'e geçmiş olsun diyor  ve acil şifalar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.