Vanlı Cami Minaresi Hizmete Açıldı

Vanlı Cami Minaresi Hizmete Açıldı

Vanlı Cami Minaresi Hizmete Açıldı

Selvili Mahallesi Vanlı Caminin minaresi hizmete açıldı.
Yaklaşık 1.5 ay önce başlanan minare yapım çalışması tamamlandı. Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas’ın katılımıyla cami minaresi hizmete açıldı.
Cuma namazının kılınmasının ardından Mahalle Muhtarı Dursun Tekin kısa bir konuşma yaparak, minareye katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven mahalle sakinlerinin ibadetlerini daha rahat yapabilmeleri için eksik olan minarenin yapıldığını söyleyerek emeği geçenleri kutladı. Özgüven bir takım eksiklikleri bulunan caminin eksikliklerini Belediye olarak tamamlayacaklarını da söyledi.
Selvili’nin Ereğli’nin bir mahallesi olduğunu kaydeden Özgüven, vatandaşların beklentileri doğrultusunda çok güzel hizmetlere imza atacaklarını belirterek, “şehir merkezinde hangi hizmet varsa o hizmet buraya da gelecek. Ancak bunun belli bir süreci var. Sabretmek lazım. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın sağduyusuna, anlayışına, içtenliğine, samimiyetine ve desteklerine ihtiyacımız var. Ben cami minaresinin hayırlı olmasını dilerken bizi sıcakkanlı bir şekilde karşılayan hemşerilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Şakir Erden ise kısa süre önce başlayan minare yapım çalışmasına katkı sağlayanlara teşekkür ederek minarenin hayırlı olmasını dilediler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.