VARDAR, İSTANBUL’DA HEMŞERİLERİYLE ARABAŞI GECESİNDE BULUŞTU

VARDAR, İSTANBUL’DA HEMŞERİLERİYLE ARABAŞI GECESİNDE BULUŞTU

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, İstanbul da Zanapader tarafından düzenlenen Arabaşı programında hemşerileriyle bir araya geldi.

Vardar İstanbul’dan Birlik Beraberlik Mesajı Verdi.

Geleneksel Arabaşı etkinliğine, İstanbul geçmiş dönem Belediye Başkanlarından hemşerimiz Ali Müfit Gürtuna, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ve çok sayıda davetli gurbetçi hemşerilerimiz katıldı.

vardar,-istanbul’da-hemserileriyle-arabasi-etkinliginde-bulustu---3.jpg

Halkapınar’ın sevilen ve başarılı Belediye Başkanı Fahri Vardar Ereğli’deki yoğun çalışma programına rağmen İstanbul’daki hemşerilerimizi hiçbir etkinliklerinde yalnız bırakmıyor.

Başkan Fahri Vardar İstanbul’daki Zanapa ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5.Geleneksel Arabaşı gecesine katılarak sıladaki hemşerilerimizi yalnız bırakmadığı bu büyük buluşma, Bakırköy botanik parkta yoğun katılımla gerçekleşti.

VARDAR’A GURBETÇİ HEMŞERİLERİNDEN BÜYÜK SEVGİ

Gurbetteki hemşerileriyle buluşan Vardar konuşmasında ; “ Ereğli’den sizlere kucak dolusu sevgi ve selamlar getirdim Hepiniz hoş geldiniz dedi. “ Vardar yaptığı konuşmada, Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu geceye gönül veren ve katılan Kaymakamlarım, Dernek başkanlarım, Muhtarlarım, programa emek veren uzaktan yakından katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum sözlerini ifade etti. 2016 yılında yaşanan sıkıntıların bir daha yaşanmamasını 2017 yılında huzur ve selametle, bereketle geçmesini diledi. Şimdiye kadar Vatanımız ve Bayrağımız için kanını dökmüş Tüm şehit düşen asker ve polislerimize ve Allahtan Rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Derneğe gönül veren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum diyerek Dernek Başkanı Ali İçöz ve yönetimine teşekkür etti. Vardar’a İstanbul’da ki gurbetçiler yoğun ilgi ve sevgi gösterdi.

Halkapınar ve Ereğli’den hemşerilerimizin, Sayın Milletvekilimiz Halil Etyemez ve Sayın Belediye Başkanımız Özkan Özgüvenin selamını getirdim, hepimizde bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirmeye gayret göstereceğiz dedi.

Bu geleneksel Arabaşı programında davetliler bir birleriyle sohbet ederek özlem giderirken önümüzdeki yılda da buluşma dilekleri temennisinde bulundular gurbetçi hemşerilerimiz Ereğli ve Halkapınar’da bulunan yakınlarına selamlarını ilettiler.

Düzenlenen program bu güzel duyguların yaşanmasına vesile oldu.

vardar,-istanbul’da-hemserileriyle-arabasi-etkinliginde-bulustu---4.jpg

vardar,-istanbul’da-hemserileriyle-arabasi-etkinliginde-bulustu---5----.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.