VARDAR YENİ PROJELERLE GELİYOR!

VARDAR YENİ PROJELERLE GELİYOR!

Yaptığı hizmetler ve halkla iç içe olmasıyla bilinen halkın başkanı Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar gazetemize yaptığı röportajda yeni projelerinden bahsetti. Vardar, akabinde 2017 hasat sezonunda kiraz hasadını değerlendirdi.

Vardar açıklamasında şunları ifade etti;

“ Halkapınar Belediye Başkanı olarak bu seneki kiraz hasadı hakkında bilgilendirme yapacağız. Bu sene kirazlarımız çok güzel para etti. Lakin her sene olan kirazın onda biri kirazımız oldu. Çok kalite yaptı 10 liraya kadar fiyat üzerinden sattık ama 10 ton kirazın yetişebileceği yerde 1-2 belki daha da az kiraz oldu. Yine vişne şu anda 2 liradan başladı 2,60’a kadar yükseldi Fakat 5 liraya da çıksa vişne yok buda nasip tabi ki” diyen Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar Sözlerine Halkapınar’da yapılan çalışmalar ile devam etti;

VARDAR İVRİZ’İ DEVEYLE TANITACAK

Vardar’dan İvriz’in için farklı tanıtım “Bir Deveci Arkadaş ile görüştük Ereğli’de, Halkapınar’da hatta Konya bölgesinde diyebiliriz deveyi genç nesillerimiz görmedi. İvriz bizim turistik bölgemiz olduğu için Bu Cuma günü İvriz’e 1 veya 2 tane deve getireceğiz. Hemşerilerimizin hizmetine sunacağız merak eden gençlerimiz düğün, nişan yapacak vatandaşlarımız deveye binip hatıra fotoğrafı çektirebilir. Zaten şu anda İvriz Ereğli Atatürk kültür parkını geçmiş durumda bir oraya bir de İvriz’e bakıyorum. İvriz dünya ya ismini duyurmuş bir şekilde Karaman, Aksaray, Adana,  Konya, Niğde aklınıza gelebilecek her yeri sayabiliriz çok fazla İvriz’i talep eden vatandaşımız var. Bu sene gerçekten en yağışlı ve en bol suyun olduğu sene...

 Suyumuz umduğumuzun üzerinde,su bu yıl 20 gün erken çıktı muhtemelen geçte sürecek. Deli Mahmutlu ve Karayusuflu mahallemizde kanal boyunda çok farklı bir projemiz olacak diyen Vardar, Mahallemize yapacağımız bu projeyi gerçekleştirebilirsek gerçekten çok doğal ve güzel bir proje hayata geçmiş olacak dedi.

Saybaşına 150 m2 bir kafeterya yaptıracağız en kısa zamanda inşallah hayırlı uğurlu olur” ifadelerini kullanan Vardar, bu cümlelerle açıklamamasına son verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.