Vardar'dan Hizmet Atağı

Vardar'dan Hizmet Atağı

Halkapınar’ın çalışkan ve Bölgemizin sevilen Belediye Başkanı Fahri Vardar, Yaptığı kalıcı hizmetlerine bir yenisini daha katarak devam ediyor

Halkapınar’ın çalışkan ve Bölgemizin sevilen Belediye Başkanı Fahri Vardar, Yaptığı kalıcı hizmetlerine bir yenisini daha katarak devam ediyor. Bölgemiz de çetin geçen kış sonrasında, İçerisinde bulunduğumuz hava muhalefetine rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Baraj yolunda yol genişletme ve büz yenileme çalışmaları için start verdi.

Havaların ısınması bile fırsat vermeden kışın son günlerini yaşadığımız bu günlerde,soğuk havaya rağmen Halkapınar’ın imajını değiştiriyor.Vardar, kolları erken sıvadığı görüldü.

Halkapınar Belediyesi Başkanı Fahri Vardar, Baraj yolundaki geçmiş dönemlerden gelen o eksikliği görmesi üzerine bu kambura baharı beklemeden neşter vurdu.

Vardar, Yıllardır kanayan yara haline gelen dar yolları genişletme çalışması başlattıklarını söyledi. Özellikle baraj yolunun dar olması sebebi ile bu yolu kullanmaya mecbur olan vatandaşların zorluklar yaşadığını, yapılacak çalışma ile bu yolun genişleyerek daha rahat bir kullanım  alanına kavuşacağına değindi. Halkapınar Belediyesi olarak “Nerede insan orada hizmet” diyen Vardar, Yaptığımız çalışmalarda gördük ki, bölge insanımızın hizmete susamış durumda. Halkapınar Belediyesi olarak son derece önemli hizmetlere imza atıyoruz. Büyükşehir yasası ile sınırlarımız büyüdü. Her yerde hizmet eksiği bulunmaktadır. Her yere yetişmeye gayret ediyoruz. Şu ana kadar hizmet tempomuz iyi durumda. Bundan sonrada aynı tempoda hizmet üretmeye, Halkımızı rahatlatmaya devam edeceğizdiyen Vardar, Bu hizmet ile gerek bölge gerekse Bölge dışından gelen vatandaşlarımızın, Baraj ve İvriz’in o doğal güzelliğini daha güvenli bir ortamda görme fırsatı bulacaklarına belirtti.

Halkapınar Belediyesinin kalıcı çalışmaları Halkapınar ve Bölge halkından takdir topluyor.

vardar’dan-hizmet-atagi---1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.