Virajı Alamayan Motosiklet  Direğe Çarptı

Virajı Alamayan Motosiklet Direğe Çarptı

Ereğli Halkapınar karayolu üzerinde meydana trafik kazasında, Virajı alamayan motosiklet ‘in direğe çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza,  Halkapınar yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, virajda direksiyon hakimiyetini kaybeden motosikletin yoldan çıkması sonucu yoldan çıkan motosiklet yol kenarındaki telekom’a ait direğe çarptı kazada motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan kişiyle birlikte 2 kişi yaralandı.
Kazada motosiklet sürücüsü  H. Y ve arkasında yolcu olarak bulunan  2 kişi olay yerine gelen  112 sağlık ambulansı tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.
İŞTE DUYARLI VATANDAŞ ÖRNEĞİ
Olay yerine tesadüfen gelen, Ereğli Belediyesinde görevli Hayri Zongür isimli duyarlı vatandaş ise kazazedelere yardım ederek adeta bir yakını gibi ilgilenmesi ve onları tanıyanlara ulaşabilmek adına gösterdiği çaba ise gerçekten takdire şayandı, Yine olay yerinde önlem alarak bir başka kazanın yaşanmaması için çaba sarfetmesi, Zongür’ün  Jandarma ekiplerini olay yerine çağırma noktasında da gerekli duyarlılığı gösterdiği görüldü. Hayri Zongür jandarmanın gelmesiyle kaza yerinde ayrıldığı görüldü.
Herkes Ereğli Belediyesi çalışanı Hayri Zongür gibi duyarlı olsa keşke diyoruz ve bizler de Zogür’ü bu örnek davranışı nedeniyle kutluyoruz. Başkan Özgüven ise oldukça şanslı böyle bir duyarlı ve başarılı ekiple çalıştığı için diyoruz.
Bizler de Zogür’ü gerçekten kutluyor ve tebrik ediyoruz, Büyük duyarlılık gösterdiği olay dolayısıyla, Bu ülkenin ve toplumun ihtiyacı var diyoruz böyle kişiliklere sözlerini ifade ediyoruz.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.