Vişne Toplarken Sulama Kanala Düşen Kardeşler Yaşam Mücadelesi Veriyor!!!

Vişne Toplarken Sulama Kanala Düşen Kardeşler Yaşam Mücadelesi Veriyor!!!

Yazlık Mahallesi Alhan mevkiinde sulama kanalı kenarında, Vişne toplarken kanala düşen 2 kardeş yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, Yazlık mahallesi Alhan mevkiinde meydana geldi. Vişne toplayan Kardeşlerden Emre Karabaş sulama kanalına düştü onun feryadını duyan abi Teyfik Karabaş kardeşini kurtarmak için üzere sulama kanalına atladı .

Onların sudaki yaşam mücadelesini gören Anne Suna Karabaş da çocuklarının soğuk sudaki yaşam mücadelesine Annenin de katılmasıyla olay yerindeki sesleri duyan vatandaşların çağırdığı itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 kilometre soğuk ve akıntısı güçlü olan suyla mücadele eden kardeşleri itfaiye ve 112 uzaklıktaki mesafede kurtardı.

Buradaki kurtarma çalışmasında yaşam mücadelesi veren kardeşler ekiplerin yardımlarıyla  2 kardeş ve Annesi Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı .Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşam mücadelesi veren 2 kardeşi hayata döndürme mücadelesi halen sürerken daha sonra ise 2 kardeş hava ambulansıyla Konya ya sevk edildi.

Annenin durumunun ise iyi olduğu öğrenilirken, Jandarma ise soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.