Yanlışlıkla sihirli mantar yediler başlarına gelmeyen kalmadı

Yanlışlıkla sihirli mantar yediler başlarına gelmeyen kalmadı

Karaman Başyayla'da bir aile, piknik yapmak için gittikleri ormanda kültür mantarı yerine yanlışlıkla halüsinasyon etkisi olan sihirli bir mantar yedi. Bu andan sonra ailenin başına gelmeyen kalmadı.

Ormandan topladıkları mantarları yedikten bir süre sonra tuhaf davranışlarda bulunmaya başlayan aile fertleri, panik yapmaya başladı. 

Zehirlendiklerinden korkan baba Dursun Ödemiş (56) ormana doktor getirmek amacıyla traktörü almaya gideceğini söyledi. Çiftlikten traktörü alan Ödemiş, köy yakınlarındaki tepeye çıkmaya çalışırken traktörle birlikte tepeden aşağı uçtu.

KENDİ KENDİNE KONUŞURKEN BULUNDU

Anne Nezaket Ödemiş ise orman köylüzeri tarafından ormanın derinliklerinde perişan bir halde kendi kendine konuşurken bulundu. Yapılan ilk tetkiklerin ardından kanında yoğun miktarda psilosibin maddesi çıkan anne Ödemiş, paranoid şizofreni teşhisiyle karaman Devlet Hastanesi Psikiyatri bölümüne sevk edildi.

Ailenin kaybolan çocukları için arama çalışmaları kesintisiz olarak devam ederken, vücudunun bir çok yerinde kırık bulunan, ameliyat edilen baba Dursun Ödemiş'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. (Bu haber Milliyet'ten alınmıştır)

“TRAKTÖR ANİDEN KUŞ GİBİ YERDEN HAVALANDI”

Baba Dursun Ödemiş konuyla ilgili olarak hastanede yaptığı açıklamada şunları ifade etti “Ailecek pikniğe gidelim dedik. Bir süre sonra acıktık ve mantar toplamaya karar verdik. Topladığımız mantarların hepsini pişirip yedik. Buranın dolaman mantarı ünlüdür. Mantarları dolaman mantarı ile karıştırdım herhalde.”

“Bir süre sonra kendimi biraz tuhaf hissetmeye başladım. Renkler daha parlak görünmeye, ormandaki ağaçların hepsi değişik şekillere benzemeye başlayınca çok korktum ve eve gidip traktörü almaya karar verdim. Traktörü sürerken birden renkler parlaklaşmaya başladı, sonra aniden traktör kuş gibi yerden havalanıp uçmaya başladı. Sonra gözümü açtığımda hastanede her tarafım sargılı bir haldeydi.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.