YANMAKTAN SON ANDA KURTULDULAR 4 YARALI

YANMAKTAN SON ANDA KURTULDULAR 4 YARALI

Can pazarının yaşandığı kaza’da, yanmaktanson anda kurtarıldılar; 4 kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan aracın yol kenarında ki ağaçlara çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yanmaktan son anda yaralı olarak kurtarıldı. Can pazarının yaşandığı kazada otomobil içerisinde sürücü ve yolcular itfaiye, 112 sağlık ve polis ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucunda kurtarıldı.

Kaza, Konya Adana Karayolu üzeri Karapınar İlçesinde meydana geldi. İçerisinde 4 kişinin bulunduğu Bekir Taş yönetimindeki 27 E 6430 Plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan araç savrularak yol kenarında ki ağaçlara çarptı. Çarpmanın şiddetiyle alev alan otomobil yanmaya başlarken can pazarının yaşandığı ve zamanla yarışıldığı o anlarda ise araç içerisinde ki yaralılar çevrede ki vatandaşların ve ekiplerin zamanında müdahalesiyle yanmaktan kurtulurken,Kaza’da otomobil sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan 3 kişi yaralandı. Kazayı gören trafikteki sürücüler yaralıların yardımına koşarken, kaza yerine çok sayıda ambulans itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri de başka bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı.

Kaza’da yaralanan yaralılar ise Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hastaneye götürülmesi ve kazaya karışan aracın kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.