Yaran'dan  Bil Okullarına Ziyaret

Yaran'dan  Bil Okullarına Ziyaret

Ereğli İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi YARAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet GENÇ Bil Ereğli Koleji inşaatını ziyaret ederek yapımı devam eden inşaat hakkında bilgi aldı.

Ereğli İlçe  Kaymakamı Ömer Lütfi YARAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet GENÇ Bil Ereğli Koleji inşaatını ziyaret ederek  yapımı devam eden inşaat hakkında bilgi aldı.

İlçe  Kaymakamı Ömer Lütfi YARAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet GENÇ ve misafirlerle birlikte  yapımı hızla  devam eden dünya inovasyon okulu Bil Koleji inşaatını  gezerek okul kampüsü detayları,okulun vizyonu ve misyonu hakkında  kurum üyelerinden bilgi aldı.yürütülen çalışmaları yerinde gördü.

3-001.png

2017-2018 eğitim öğretim döneminde  hizmete açılacak olan  Bil Ereğli  Koleji Kampüsü yapımı hızla devam ediyor.Yapımı hızla devam eden   Dünya İnavosyan okulu  Bil Koleji  İnşaatını  gezerek incelemelerde bulunan Ereğli İlçe  Kaymakamı Ömer Lütfi YARAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç'e ve misafirlere   Kurum üyeleri  eşlik ederek  kampüsün hakkında  bilgi verdi.

4.png

Kurum üyeleri Bil Ereğli  Kolejine yapılan ziyaretten  duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi;

İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi YARAN bey ve ilçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın İradet GENÇ beyleri ağırlamaktan onur duyduk. Dünya inovasyon okulu olan Bil Ereğli Kolejimizi, kampus yerleşkemizi, vizyon ve misyonumuzu kurucular olarak anlattık. Ziyaretlerinden  dolayı   kendilerine teşekkür ederiz. Sayın Kaymakamımız ve sayın Milli Eğitim Müdürümüzün iyi dilek ve temennileri Bil Ereğli ailesi olarak bizleri mutlu etti. Bil Ereğli Koleji olarak dünya inovasyon okulu mantalitesine yakışır bir kampus oluşturmaktan memnun ve gururluyuz dedi

5.png

6.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.