Yılmaz’dan “10 Kasım” mesajı

Yılmaz’dan “10 Kasım” mesajı

Atatürk, büyük komutan, lider ve devlet adamı olarak kendisini büyük Türk milletinin bekasına adamış; askerî ve siyasî hamleleri ile Türkiye Cumhuriyeti'nin mimarı olmuş ona şekil vermiş ve dünya ve Türk tarihinin şahit olduğu en mümtaz kişilerden birisid

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av.Musa Yılmaz yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk milleti için yerinde ve cesur kararlarıyla birçok projeyi uygulama imkanı yaratmış, tasarladığı pek çok projeyi ömrü vefa ettiği kadar uygulamaya dönüştürebilmiştir. 

Toplumsal çatışmaları, fikir ayrılıklarını, ümitsizlikleri, kırgınlıkları, kaygı ve çekingenlikleri ortadan kaldıran bir çekici ve uzlaştırıcı liderlik dehası göstermiş, Türk milletine unutulmuş milli değerlerini yeniden hatırlatmış ve kazandırmıştır.

Milli bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti en başta olmak üzere, elde ettiği sonuçların tümü ve sonuçlara ulaşmakta kullandığı metot özellikle bağımsızlık ve kalkınmışlık için umut ve çözüm arayan milletlere örnek olmuş, model teşkil etmiştir. Dünyanın birçok yerinde Atatürk’ün düşüncüleri ve fikirleri anlatılıp, yaşatılmaktadır hatta Norveç’te 'Atatürk gibi düşünmek' diye bir deyim vardır. Usun (aklın) önde olduğu, duygusallıktan ırak, mantıklı, bilimsel düşünmeye, Atatürk gibi düşünmek diyorlar.

Türk milletini, bir milli doğruluş ve milli duruş etrafında birleştirerek, Cumhuriyetimizin 100.yıl dönümünü kutlayacağımız 2023 yılında “lider ülke Türkiye” vizyonu etrafında, ortak ülkülerle Türk milliyetçiliği rehberliğinde yola çıkmak başarı için yegane seçeneğimizdir.  Ancak böylesi bir yüksek hedef, Atatürk’ün emanetinin ve mirasının layıkıyla taşındığını işaret edebilir.

bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, muhterem manevi varlığına ve eserlerine yönelik sinsi emellerin asla bir sonuca ulaşamayacağı inancımı muhafaza ederek; ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde, aziz hatırasını minnet duygularımla yad ediyor, kendisine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.