YILMAZ'dan Berat Kandili mesajı

YILMAZ'dan Berat Kandili mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ on bir ayın sultan-ı Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan Berat kandili mesajı yayınladı.

Yılmaz mesajında;’’Bağışlanmanın, merhametin ve huzurun kutlu gecesi on bir ayın sultan-ı Ramazan-ı Şerif’in haberdarı olan Berat kandiline ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kandiller; Nuruyla sadece zifiri gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de buhranlı kalplerimizi aydınlatır, dimağımızı berraklaştırır. Bu berat kandilinde tüm dünya ve Türk-İslam alemi afet ve hastalık ile imtihan edilmektedir.

Ümidim ve temennim odur ki, tedbirlerimiz ve dualarımızla bu musibeti de en az zararla atlatmamızdır. Bu kandil gecesinde de milletimize ve tüm Türk-İslam aleminin refaha ve kurtuluşa ermesi için esenliğimiz ve sıhhatimize dualarımızda yer vermemiz beraatımız olacaktır.

İşte bu atmosferde idrak ettiğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandilinde, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenerek çıkması ve insanlığı büyük tehdit altında bırakan bu dert ve sıkıntılardan kurtulmamız Cenab-ı Allah’tan niyazımdır.

Bu düşüncelerle hemşehrilerimizin ve tüm Türk- İslam alemin Berat kandilinizi kutluyor, Türk-İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.