Yöresel Ürün Satış Standı Açıldı

Yöresel Ürün Satış Standı Açıldı

Yöresel Ürün Satış Standı Açıldı

ORGANİK ÜRÜNLER BU STANTTA

Ereğli Belediyesi öncülüğünde kurulan Kadın Girişimciler Derneği eski Öğretmenevinde Yöresel Ürün Satış Standı açtı.

 

Ereğli Belediyesinin katkıları ile açılan Yöresel Ürün Satış Standında kadınların organik olarak ürettikleri salça, erişte, reçel, tarhana, kurutulmuş sebzeler gibi ürünler yanında el emeği göz nuru dantel, oya gibi işlemelerde Ereğlililerin beğenisine sunuluyor.

Standı gezen ve alışveriş yapan vatandaşlar Ereğli’de ilk defa böyle bir etkinliğin yapıldığına dikkat çektiler ve projenin kadınlara yol göstererek ufuklarını açtığını söylediler.

Sadece yöresel tatlar değil, el işi işlemelerin de standa sergilenmesinin kadınların özgüvenlerini ve işletmecilik ruhunu yansıttığını vurgulayan vatandaşlar projeyi hayata geçiren ve katkı sağlayanları kutladıklarını ifade ettiler.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen bayanların Yöresel Ürün Satış Standında ürünlerini değerlendirebileceklerini söyledi.

“Sizde destek olun kadınlarımız güçlensin” sloganı ile kadınların potansiyellerini ve işgüçlerini değerlendirmek istediklerini vurgulayan Özgüven, Kadın Girişimciler Derneği çatısı altında açılan Yöresel Ürün Satış Standının her geçen gün ilgi gördüğünü ifade etti.

Ürünlerin barkod uygulaması satışa sunulduğunu vurgulayan Özgüven, satışı yapılan ürünlerin geri dönüşümü ile kadınların aile ekonomilerine katkı sağladığına dikkat çekti.

Standa ürün getiren kadınlar ise kendilerine böyle bir imkanı sağlayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.