ZENGEN JANDARMA ŞÜPHELİLERİ KISKIVRAK YAKALADI

ZENGEN JANDARMA ŞÜPHELİLERİ KISKIVRAK YAKALADI

Ereğli’de Oto fareleri Zengen Jandarma Ekiplerinden Kaçamadı.

Karayolunda sürücülerin korkulu rüyası olan ve çok sayıda ilde otodan hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen şüpheliler, Ereğli Zengen jandarma ekiplerini harekete geçirdi. Jandarma kurduğu özel ekiple şüphelileri Kıskıvrak yakaladı.

KARAYOLUNDA SÜRÜCÜLERİN KORKULARI SON BULDU

Jandarma Haziran ve Temmuz aylarında Adana, Konya, Afyonkarahisar, Aksaray, Kayseri, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde otodan hırsızlık olayına karışan şüphelileri yakalamak amacı ile özel çalışma başlattı.  Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Zengen Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri adeta kılı kırk yararak yaptığı istihbarı ve titiz çalışma ile Karayolunda sürücüleri canından bezdiren hırsızlık şüphelileri S.P ve E.G isimli zanlılar, farklı illerde hırsızlığa karıştığı belirlenen şüpheliler Zengen jandarmasının oluşturduğu özel ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Zengen Jandarma ekiplerinin yaptığı başarılı çalışma sonucunda,  çok sayıda ilde otodan hırsızlık olayına karışan hırsızların yakalamasıyla hırsızlık olayları ’da aydınlatılmış oldu.

Zengen Jandarma ekipleri karayolunu mesken tutan ve özellikle gurbetçi vatandaşlarımızı ve bayan sürücüleri hedef alan, baş belalarının yakalanmasıyla sürücüler rahat bir nefes aldı.

Bizlerde jandarma ekiplerimizi, fedakarca yapmış olduğu takdir gören başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.