Ziraat Odası Mısır Sucuk Makinasını Hizmete Sundu

Ziraat Odası Mısır Sucuk Makinasını Hizmete Sundu

Ereğli Ziraat Odası mısır sucuk makinasını Ereğli çiftçisinin hizmetine sundu.

Ereğli Ziraat Odası mısır sucuk makinasını Ereğli çiftçisinin hizmetine sundu.

EREĞLİ ZİRAAT ODASI BİR İLKE İMZA ATTI

Mısır Sucuk makinasının tanıtım toplantında konuşan Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik konuşmasında, Çiftçilerimize bu makinayı neden alma gereği duyduk, Öncelikle bundan bahsetmeliyiz ki, Bu makinanın hizmete girmesiyle, Ereğli Ziraat odası tarafından bir ilke imza atıldı. Ereğli'de bu makinadan olmadığını söyleyen Başkan Çelik, Üreticimiz bunu bilmemektedir. Bilenin de fazla olmadığınısöyleyen Çelik, yaygınlaştırmak amaçlı mısır tüketimini artırmak amaçlı aldık. Tabi mısır saklaması sıkıntılı bir ürün onun için biz şimdilik bunu şöyle anlatalım 25 veya 30 nemli mısırı paketleyeceğiz yani sucuk şeklindeki bir paket gibi olacağını ifade eden Çelik, Basacağımız paketleri hayvanlara hiç bir işlem yapmadan 5 kiloya kadar yedirilebileceğini söyledi.

1-266.jpg

Normal mısırı hayvan atıyor bunda atma yok anlayacağınız ucuz yem yapmanın kaliteli bir yoludur dedi. Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik konuşmasında, Bütün çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.

Çelik, Kullanmak isteyen çiftçilerimizin odamıza uğramaları yeterlidir. Ziraat mühendislerimiz gerekli bilgileri verecektir dedi.

4d09e689-4bf7-439a-aeb6-0460f9503a54.jpg6402a945-eb30-4f3e-8ba6-fd92aed03a33.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.