Zorlu, Özgüven ve Nas Teşekkür Etti

Zorlu, Özgüven ve Nas Teşekkür Etti

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası bir basın açıklaması yaptı.

 

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatından yapılan basın açıklamasına Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve   ilçe Başkanı Evren Nas, katıldı. Basın toplantısında konuşma yapan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türk Milletinin, Yeni Türkiye’nin inşası için doğru bir karar verdiğini söyledi. Nas, konuşmasında şunlara yer verdi: “Türkiye’de olduğu gibi Ereğli’de de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, halktan desteğini almıştır. Ereğli halkı, Yeni Türkiye’nin inşası için temel atmıştır. Ereğli halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Evren Nas, MHP’den istifa eden Belediye Meclis Üyesi Bahattin Öztürk’ün AK Parti’ye katılacağı yönündeki sorulara da, “Henüz bu konuda bize ulaşan bir bilgi ya da başvuru yok” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, konuşmasında, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi ve sonucun Tüm Türkiye için doğru bir karar olduğunu belirtti.

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise, Ereğli’de Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlarının, Türkiye genelini yansıttığını belirterek, “Ereğli Türkiye’nin bir mozaiği gibidir. Ereğli’de çıkan sonuç, Türkiye sonucunun yansımasıdır. Türk halkına, teşekkür ediyoruz” dedi.

Ereğli Devlet Hastanesi inşaatına da değinen Zorlu, “Ereğli Devlet Hastanesi inşaatını üstlenen firma bu işi götüremedi ve tavsiye edildi. Hastane inşaatımız şu anda ihale aşamasında. İhale süreci bittiğinde yeniden kaldığı yerden devam edecek” dedi.  

 

Vekil Zorlu, Ereğli’mize birçok yatırımların geldiğini sözlerine ekleyerek, 3 yüksek okul, cezaevi, gençlik merkezi, kadınlar lokali, Türkmen yolu kavşağı, gibi hizmetlerin kazandırıldığını ve kazandırılmak için çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, ancak bu hizmetlerin yeterli olmadığını, hizmetlerin serisinin devam edeceğini müjdeledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.