Zorlu’dan Ereğli'ye Müjdeli Haber !...

Zorlu’dan Ereğli'ye Müjdeli Haber !...

Zorlu’dan Ereğli'ye Müjdeli Haber !...

AK Parti Konya Milletvekili Prof.Dr. Cem Zorlu’dan Ereğli için müjdeli ve güzel haberler ard arda geliyor.

Artık havacılıkta gelecek yıllar da Ereğli adını bu sektörde duyuracağını şimdiden söyleyebiliriz, Konya ve ilçelerinde gerçekleştirdiği eğitim yatırımlarıyla, AK Parti iktidarı verdiği  hizmet ile eğitimde çıtayı her geçen gün yükseltmeyi sürdürüyor.

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, Ereğli'ye Türkiye genelinde çok az bulunan bazı mesleki bölümlerinde açıldığı  müjdesini duyurdu.

Göreve geldiği günden bugüne kadar Konya ve İlçelerinde gerek derslik sayılarının arttırılması gerekse yeni eğitim yatırımlarını ön plana çıkartan AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu, İlçemiz Ereğli'ye Türkiye genelinde çok az sayıda bulunan bazı mesleki bölümlerin açıldığı müjdesini verdi. Bir süredir Ereğli Mesleki Teknik Lisesine bazı bölümlerin açılması için yoğun çaba sarfeden Zorlu, bu uğraşın nihayete erdiğini ve Ereğli Mesleki Teknik Lisesine  Endüstriyel Otomasyon,Yenilenebilir Enerji ve Uçak Bakımı bölümlerinin kazandırıldığını sosyal medyadan kamuoyuna duyurdu.

Zorlu bu müjdeli haberi sosyal medya hesabından şu şekilde paylaşırken  Ereğli Meslek Lisesine Ülkemizde çok az okulumuzda bulunan Endüstriyel Otomasyon,Yenilenebilir Enerji ve Uçak Bakımı bölümleri açılmıştır dedi.

Bizler de Ereğli’mize ve Öğrencilerimize Hayırlı olsun diyor, emeği geçenlerden  Allah razı olsun diyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.