03 Şubat Ereğli’de Vefat Edenler

03 Şubat Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 03 Şubat 2023 tarihinde 3 hemşerimiz vefat etti.

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;

1) Vefat Eden - Emine YORGANCI
Aslen; Şanlıurfalı olup. Halen Ereğli´ de İstasyon Caddesi Bahar Apartmanında ikamet eden, Merhum Ali Eskici kızı, Zeynel ve Şemsi kardeşi, Mehmet, Ali ve Nilgün anneleri, Çarşı esnaflarından Abdurrahman Yorgancı eşi, Emine YORGANCI. Cenazesi; 03.02.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

2) Vefat Eden - Yusuf YILDIRIM
Aslen; Ereğlili olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Abdülmecit oğlu, Kaya, İbrahim ve Cemil kardeşleri, Balıkçı Adem eniştesi ve Balıkçı Azime Yıldırım eşi, Deniz ve Mecit babaları, Belediyeden emekli Çarşı esnaflarından Çaycı Yusuf YILDIRIM. Cenazesi; 03.02.2023 tarihinde Cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.

3) Vefat Eden - Hatice DEMİRCİOĞLU
Aslen; Belceağaç mahallesinden olup. Halen Hacı Mutahir mahallesinde ikamet eden. Sanayi esnaflarından Marangoz Rahim Demircioğlu eşi, Salih, Ayşe, Ayfer, Hakan ve Özkan Demircioğlu anneleri Hatice DEMİRCİOĞLU. Cenazesi; 03.02.2023 tarihinde ikindi namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Çerkez mezarlığında defnedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.