08 Nisan Ereğli’de Vefat Edenler

08 Nisan Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 08 Nisan 2021 tarihinde 5 hemşehrimiz vefat etti.

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)Hürü GÖK
Aslen; Ereğlili olup. Halen Cahı Mahallesi Karayolları Bakım evi arkasında ikamet eden. Merhum Nasuh Gök eşi, Osman, Kadir ve Çarşı esnaflarından Nuray, Kezban ve Zahide anneleri Hürü GÖK. Cenazesi; 08.04.2021 tarihinde ikindi namazını müteakip Cahı mezarlığında defnedildi.

2)Reşit ÇARDAKOL
Aslen; Oymalı mahallesinden olup. Halen Mimar Sinan mahallesinde ikamet eden. Erdal, Osman, Emre, Marziye ve Fadime babaları, Osman oğlu Reşit ÇARDAKOL Cenazesi; 08.04.2021 tarihinde ikindi namazını müteakip Çerkez mezarlığında defnedildi
3) Ali KÖSE
Aslen; Yellice mahallesinden olup. Halen Batıalagözlü mahallesinde ikamet eden. Mustafa ve Ayşe oğlu, Muhammet, Halim, Fatma, Elif ve Havva kardeşleri Gülhan Köse eşi, Ali KÖSE. Cenazesi; 08.04.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Yellice mahallesi mezarlığında defnedildi.
4) Ali UZAN
Aslen; Ereğlili olup. Halen İstanbul´ da ikamet eden. Eski Hal esnaflarından, Aliye Uzan eşi, Melahat, Süleyman, Adnan, Atilla ve Mehmet babaları, Recep Ulucan kayınbabası Ali UZAN. Cenazesi; 08.04.2021 tarihinde saat;10:00’da meydanbaşı mezarlığında defnedildi.
5) Emine GÜRBÜZ
Aslen; Büyükdede mahallesinden olup. Halen Almanya´ da ikamet eden. Merhum Mustafa Türemen kızı, Seyfullah Gürbüz eşi, Dürüye, Behiç ve Belediye personeli Mahmut Türemen ablası Emine GÜRBÜZ. Cenazesi; 08.04.2021 tarihinde öğleden önce Büyükdede mahallesi mezarlığında defnedildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.