12.12.12’de 14 Nikah Kıyıldı

12.12.12’de 14 Nikah Kıyıldı

Konya'nın Ereğli İlçesinde nikâhlarını 12.12.2012 tarihine denk getiren 14 çift bir ömür boyunca mutluluğa "evet" dedi. Günün 14'ncü çifti olan Ayşe ve Mehmet Akyurt çiftinin nikâhı büyük bir katılım ile Ereğli Salim Erel Nikâh Salonunda kıyıldı.

Tüm dünyada olduğu gibi 12.12.12 tarihinde yuva kurma heyecanı Ereğli'de de yaşandı. Akılda kalıcı özel gün olması nedeniyle aylar öncesinden nikâh tarihini ayarlayan genç çiftler, aynı gün nikâh masasına oturarak bir ömür boyu birlikteliğe imza attılar. Yoğun bir gün geçiren Ereğli Belediyesi Evlendirme Memurluğu gün boyunca Ereğlili gençlerin nikâhını kıydı.

12.12.12 tarihi olan bu anlamlı günün yeni evlenecek çiftler için daha çok mutlu olmasına neden olduğunu söyleyen Ereğli Belediyesi Evlendirme Memuru Yüksel Özkan, Ereğli genelinde bu anlamlı günde toplamda 14 nikâh kıydıklarını ifade etti. Özkan, istatistiklere göre böyle tarihlerin bin yılda bir denk geldiğini belirterek, böylesine özel bir günde nikâh kıyan genç çiftlere mutluluklar diledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.