15 Temmuz, Tüm Milletimizin Zaferidir

15 Temmuz, Tüm Milletimizin Zaferidir

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklama yaptı.

15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitleri rahmet ve minnetle anan Milletvekili Halil Etyemez, gazilere şükranlarını sunarak Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutladı.

E-muhtıra, MİT kumpası, gezi kalkışması, Kobani olayları, yargı-emniyet darbesi, hendek terörü ile başarılı olamayan hainlerin ve şer odaklarının, 15 Temmuz 2016’da terör örgütü FETÖ eliyle devleti yıkmak ve ülkeyi bölmek istediğini belirten Milletvekili Etyemez, 15 Temmuz’da bayrağın, ezanın, demokrasinin, milletin, devletin, birlik ve beraberliğin, istiklal ve istikbalin hedef alındığını vurguladı.

15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN ZAFERİDİR

Halil Etyemez, “O karanlık gecede köprüler tutuldu, tanklar yollara indi. Uçaklar, helikopterler havalandı. Milletimizin üzerine kalleşçe kurşun yağdırıldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Gazi Meclisimiz bombalandı. Cumhurbaşkanımızın dik duruşuyla, hükümetimizin kararlılığıyla, milletimizin sokaklarda tanklara karşı duruşuyla, bomba yağdırılmasına rağmen TBMM'de hainlere karşı direnişimizle 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişimi çok şükür bertaraf edildi. Milletimiz, Mehmet Akif’in İstiklal Marşımızda ‘Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın’ dediği gibi göğsünü siper ederek hayasızca akını geri çevirdi, canından vazgeçerek vatanına namahrem elin değmesine izin vermedi. Konya’mız da devletimizi yıkmak, ülkemizi işgal etmek isteyenlerin püskürtülmesinde öncülük etti. Hemşehrilerimiz, bayrağımızın inmesine, ezanlarımızın susmasına müsaade etmedi. 15 Temmuz, milletimizin, Gazi Meclisimizin, demokrasimizin, bizimle birlikte dünyadaki tüm mazlumların zaferidir. 15 Temmuz, tankın önüne yatanların, kurşuna göğüs gerenlerin hainlere karşı yazdığı destanın adıdır.” dedi.

TERÖRLE MÜCADELE VE MİLLETE HİZMETTE CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Terör örgütü FETÖ üyelerinin yargılama süreçlerinin devam ettiğini kaydeden Etyemez, “Ülkemize, milli birlik ve beraberliğimize kasteden, devletimize sızan hainler, tarafsız mahkemelerimiz tarafından yargılanmaya devam ediyor. Hainler hak ettikleri cezaları alıyor. Milletimizden aldığımız güçle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde FETÖ ve tüm terör örgütleriyle, şer odaklarıyla mücadelemizi kararlılıkla ve kesintisiz sürdüreceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın yanında dimdik duracak, şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. Milletimize hizmet için Cumhurbaşkanımız ile beraber aynı yolda yürümeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.