2011-2012 Yatırımları Yerinde İncelendi

2011-2012 Yatırımları Yerinde İncelendi

Konya İl Genel Meclisi Basın- Yayın Komisyonu tarafından 2011-2012 yılında Ereğli’ye yapılan yatırımlar yerinde görülerek incelemelerde bulunuldu..

Aralarında Ereğlili İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Öz ve Mehmet Tunç’un da bulunduğu Konya İl Genel Meclisi Basın- Yayın Komisyonu 2011-2012 yılında Konya İl Özel İdaresi tarafından bütçelendirilen ve Ereğli’de yapımına başlanılan yatırımları yerinde görerek incelemelerde bulundu.

Komisyon üyeleri öncelikle kısa bir süre önce yıkımı gerçekleştirilen 8 derslikli Dumlupınar İlköğretim Okulunda incelemelerde bulunarak aynı yere ve aynı isimde yapılacak 24 derslikli ilköğretim okulunun yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Komisyon üyeleri daha sonra ise İl Özel İdaresine emekli öğretmen Ferhat ve Feriha Koyuncu çifti tarafından bağışlanan ve bütçesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan 32 derslikli ilköğretim okuluna giderek çalışmalar hakkında yetkililer tarafından bilgi aldılar.

İncelemeler hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Konya İl Genel Meclisi Basın- Yayın Komisyonu Başkanı Mustafa Tuncay, 2011-2012 yılları arasında Konya İl Özel İdaresi tarafından bütçelendirilen yatırımları yerinde inceledikleri belirterek, yapımına başlanılan her iki okulunda takriben 1 yıl içerisinde tamamlanılarak kullanıma hazır hale getirileceğini söyledi.

Ereğlili İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Öz ve Mustafa Tunç ise, kapasite açısından yetersiz olan 8 derslikli Dumlupınar İlköğretim Okulunun yepyeni bir bina ile kapasitesinin 24 dersliğe çıkarılmasında ve Ferhat ve Feriha Koyuncu isminde kazandırılacak olan 32 derslikli ilköğretim okulunun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.