2012’de 51 Bin Kaçak Sigaraya El Konuldu

2012’de 51 Bin Kaçak Sigaraya El Konuldu

Ereğli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda 2012 yılında toplamda 51 bin adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün başarılı çalışmaları gün geçtikçe kendini ön plana çıkarıyor. Kaçak sigara ile mücadele eden ilçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, dün itibari ile başarılı çalışmalarına bir yenisini daha eklediler. M.E (53) isimli şahsın elinde bulunan poşet içerisinde gümrük kaçağı elde eden ekipler derinleştirilen soruşturma kapsamında M.E. isimli şahsın ev ve işyerinde yapılan aramalarda, toplamda 370 paket gümrük kaçağı sigaraya el koydu. Yapılan bu başarılı çalışma ile Ereğli’de 2012 yılında 127 bin 500 Bin TL değerinde toplamda 51 bin kaçak sigaraya el konulmuş oldu.

Konu ile ilgili olarak Ereğli Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Ülke ekonomisine ve insan sağlığına zarar veren ve bu şekilde haksız kazanç sağlanan gümrük kaçağı sigaraların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yapılan istihbarı faaliyetlerimiz devam edecektir” denildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.